Seben Kaya Evleri
All Information About the Facility
Features
Services Offered by the Facility








Conditions
Basic Rules and Conditions of the Facility
All listings on our site are integrated with otelz.com. It is not possible to make a direct reservation through our site.
We direct you to otelz.com to make a reservation and see current prices.
Check/in: 14:00 and before
Check/out: 12:00 and before
Age Restriction: +18 Under age is not accepted
Tourism Document Number: 1
Pet: Consult
Cigarette: No Smoking
Children: Free for children up to 6 years old
Comments
Comments by Guest
4.6
Scoring :
@Misafir
Kış mevsimi oluğu için pek kalabalık değildi. Mağaralar ve çevre harika. Ben uzun seneler önce Seben'de bulunduğum için biliyordum. Belediyenin tesis yaptığını öğrenince yıllar sonra ailemle ziyaret etmek istedim ve tesisten yer ayırttım. Bir ay önceden rezervasyon yapmak istememe rağmen mağara evlere yer ayırtamadık. İki odalı bungalov evlerde kaldık. Geceleri hava sıcaklığı -10 ları görmesine rağmen klima ile gayet iyi ısınıyor. Odalar konforlu ve temizdi. Restoran kısmına gelirsek kahvaltı muhteşem öğle veya akşam yemek için çok çeşit olmasa da fiyatına göre çok iyi. Korkmadan gidilebilecek yer. Bütün bunların yanında personelin güler yüzü ve samimi davranmaları da eklenince son baharda tekrar gelmek farz oldu. Seben'de Muslar mağara evleri, fosil ormanları, Pavlu kaplıcası, Bizans Kilisesi ve yaylaları olmak üzere gezilecek ve görülecek çok yer var. Bir hafta sonunu rahatlıkla dolu dolu geçirebilirsiniz. Tavsiye ederim.
@Misafir
Harika bir yer. Bolu Seben 'de yoldan 1 km içeride tarihi kaya mağaralı ile birlikte muhteşem bir manzara eşliğinde belediye tarafından işletilen tesis. Odalar, müstakil ahşap evler içerisinde son derece temiz ve konforlu. Sabah kahvaltısı muhteşem. Çalışan arkadaşlar yardımcı ve nazikler. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim. Gecelik fiyat kahvaltı dahil odasına göre 500₺, 600₺ ve 700₺.
@Misafir
Güzel bir atmosfer fazlaca virajlı yollardan geliyorsunuz. Güdül İnönü mağaraları kadar büyüleyici olmasa da ilgi çekici bir yer, Belediyeye ait restoranda fiyatlar çok pahalı değil biraz görsellik katmak adına restoranın karşısına küçük yapay bir şelale yapılmış. Ailece gelecek olanların çocukları için oyun alanları mevcut.
@Misafir
Çok güzel bir dinlendirici tatil oldu. Belediyenin işletmesiymiş fiyatlar oldukça uygun, Büyük bungolav evde kaldık, Ankara merkeze de oldukça yakın ve ayrıca çalışanlar çok güzel yüzlü ve çok iyileri, çok güzel ilgilenildi. Kahvaltısına bayıldık çok hoştu. Doğası güzeldi, şehirden kaçıp birkaç günlüğüne şehirden kaçıp temiz dağ havası almak istedik ve beklentimiz fazlasıyla karşıladı. Özellikle değinmek istediğim orada 4 tane köpek var nasıl tatlı nasıl sevimliler. Bize çok güzel eşlik ettiler çok tatlılar
@Misafir
Kaya evleri görmek için gitmiştik ama burda bir tesis olduğunu görünce uğrayalım dedik. Sanırım belediyeye ait bir işletmeymiş. Biz alabalık yedik lezzetliydi. Fiyatlar da piyasaya göre makul. Çalışanlar biraz daha güler yüzlü olabilir sanki zoraki çalışıyor gibilerdi. Bungalowlarda konaklama imkanı da var. 2 tane mağara oda var ama içerisi rutubet kokuyordu. Orda nasıl konaklanır bilemedim.